Firma information:
Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde, og

Køge Dykkercenter
Cedervej 3
4600 Køge (Strøby Egede)
Tlf: 24 44 25 45
​Email: kimlarsen@kogedykkercenter.dk
CVR: 27 50 08 46

Priser:
Alle priser hos Køge Dykkercenter er inkl. 25% dansk moms og andre afgifter, men eksklusiv eventuel forsendelse. Ved køb af professionelle dykkerkurser og materialer til disse er prisen dog ikke pålagt moms. Priserne er dagspriser.

Bestilling:
Du kan bestille varer, kurser og serviceydelser fra Køge Dykkercenter på følgende måder:

 • Via hjemmesiden www.køgedykkercenter.dk
 • Via e-mail kimlarsen@kogedykkercenter.dk
 • Via telefon 24 44 25 45
 • Via henvendelse i butikken

Bestiller du via hjemmesiden, modtager du en automatisk genereret bekræftelse på din bestilling umiddelbart efter have gennemført bestillingen. Bestiller du via e-mail eller telefon sender vi dig en faktura til forudbetaling via bankoverførsel.

Sprog:
Aftaler på www.køgedykkercenter.dk kan indgås på dansk.
Selvom vi altid bestræber os på at udtrykke os præcist og fejlfrit, kan der på hjemmesiden forekomme indhold med typografiske fejl og upræcise formuleringer samt manglende produktbeskrivelser, priser og tilgængelighed. Vi forbeholder os retten til at rette fejl, unøjagtigheder og mangler samt til at ændre eller opdatere indholdet, uden at gøre opmærksom på det på forhånd. Har du bestilt en vare, som har en prissætningsfejl, vil vi oplyse dig om det. Vi vil i så fald afvente din godkendelse, før vi gennemfører din ordre.

Betaling:
Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Køge Dykkercenter eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Køge Dykkercenter. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler:

 • Dankort, VISA/dankort, VISA, Mastercard, Maestro, JCB, American Express.
 • Ved betaling med kreditkort, pålægges kortholder følgende gebyrer:
 • – Dansk udstedte kort: 1,25 % af transaktionsbeløbet
 • – Udenlandsk udstedte kort: 3,75 % af transaktionsbeløbet.
 • Erhvervskunder kan efter forudgående aftale handle på kredit.
 • Betalingsfrist er 10 dage netto. Ved manglende betaling vil der blive tilsendt en rykkerskrivelse. Rykkerskrivelsen skal betales inden for 10 dage

ellers fremsendes en ny rykkerskrivelse. Hver rykkerskrivelse koster DKK. 100,-. Hvis 2. rykkerskrivelse ikke betales til tiden bliver sagen uden yderligere varsel overdraget til vores advokat for debitors regning. Alle forfaldne beløb vil blive tilskrevet % i rente pr. påbegyndt måned.

Ordrebekræftelse:
Alle bestillinger foretaget via www.køgedykkercenter.dk bekræftes automatisk (pr e-mail), og du vil indenfor max. 24 timer på hverdage modtage enten en ordrebekræftelse eller besked pr e-mail, hvis der skulle være problemer med levering (restordrer / udsolgte artikler). Det er muligt at få en kopi af ordrebekræftelsen tilsendt senere. Kontakt Køge Dykkercenter for, at få tilsendt en ny kopi.

Levering:
Alle forsendelser fra Køge Dykkercenter sendes som postpakker med Post Danmark medmindre andet aftales på forhånd. På afsendelsesdagen vil du pr. e-mail modtage en besked om at din ordre er blevet afsendt. Pakken vil så dukke op på leveringsadressen i løbet af 1-2 hverdage – eller blive afleveret på nærmeste posthus hvis ingen er hjemme. Har du bestilt dine varer til afhentning i butikken eller I Ringsted vil du modtage en e-mail når ordren er klar til afhentning.

Det er dit ansvar at være forsigtig, når du åbner varens pakning, så varen ikke beskadiges. Vær særligt opmærksom på ikke at bruge skarpe genstande, når du åbner pakningerne.

Fortrydelsesret for varekøb (Forbrugerkøb):

Ved forbrugerkøb af fysiske varer yder Køge Dykkercenter normalt 90 dages fortrydelsesret. Ved køb af ydelser som f.eks. Rejser, kurser og ture er der begrænset fortrydelsesret. Dette behandles særskilt andetsteds i handelsbetingelserne. Ved fortrydelse af køb af varer, som har været brugt/anvendt af kunden gives kun 14 dages fortrydelsesret. Denne fortrydelsesret ved varer som er taget i anvendelse gælder kun for varer som er købt online. Bemærk at der på tilbudsvarer kun ydes 14 dages fortrydelsesret ved onlinehandel. På tilbudsvarer købt i vores fysiske butik ydes ingen fortrydelsesret. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare. Ønsker du at bruge din fortrydelsesret skal du gøre os opmærksom herpå gennem et blivende medie, som f.eks. email eller brev. Ved køb af forbrugsstoffer (eksempelvist batterier), cd’er, dvd’er, bøger og manualer bortfalder fortrydelsesretten hvis forseglingen brydes.

Fejlbestilte specialvarer:
Det er ikke muligt at returnere fejlbestilte specialvarer. Specialvarer er varer, der er bestilt hjem specielt til kunden, samt varer, der er specialfremstillet til kunden. Specielt tilpassede varer kan være eksempelvis målsyede dragter, som ikke tages retur. Forbrugeren accepterer således ved køb, at fortrydelsesretten bortfalder, idet fremstillingen påbegyndes med det samme. Returnérer du en brugt vare, hæfter du for værdiforringelsen. Dvs. du hæfter for den forringelse af varen, som skyldes anden håndtering af varen end hvad der er nødvendigt for at teste den på almindelig vis, som du ville gøre i vores fysiske butik. Køge Dykkercenter anslår denne værdiforringelse. Synlig slitage eller ridser medfører en ubetinget værdiforringelse på minimum 75%. Det betragtes som en væsentlig værdiforringelse, hvis varen ikke returneres med oprindelig, ubeskadiget indpakning, dersom den leveres i en særlig indpakning fra producentens side. Fortrydelsesretten på brugte varekøb gælder af hygiejniske årsager ikke badetøj, rashguards og dragter (tør, våd og inderdragter) som har været anvendt i vandet.

Når fortrydelsesretten udnyttes skal du selv betale portoen for at sende varen retur. Alle produkter købt hos Køge Dykkercenter forbliver Køge Dykkercenter ejendom indtil du modtager varen. Det betyder, at risikoen for bortkommet post tages af Køge Dykkercenter. Ønsker du at gøre din fortrydelsesret gældende, er varen din ejendom indtil Køge Dykkercenter igen modtager den – du hæfter altså for en eventuel tabt forsendelse. Varen skal sendes eller indleveres til

Køge Dykkercenter
Cedervej 3
4600 Køge (Strøby Egede)
Tlf: 24 44 25 45

Når du fortryder dit køb tilbagebetales hele købesummen til dig. Dette gøres ved en overførsel til din bankkonto, når vi har fået varen retur og kontrolleret at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Det er derfor vigtigt at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv. Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Fortrydelseret ved køb af kurser:
Ved afmelding af et kursus mere end 21 dage før start refunderes 75% af den fulde kursuspris (ikke kun depositummet).

 • Ved afmelding af et kursus mere end 10 dage før kursus start refunderes 50 % af kursusprisen (ikke kun depositummet).
 • Ved afmelding af et kursus mindre end 10 dage før kursus start er der ingen refundering. Ved returnering af undervisningsmaterialer gælder samme regler som ved køb af andre fysiske varer i forretningen. Der kan tegnes en forsikring på 10 % af kursets pris. Forsikringen betyder at du kan flytte kurset til et andet kursus på en senere eller tidligere dato (dog senest 12 mdr. frem) hvor der er plads, du kan dog kun flytte kurset eller dele af kurset én gang pr. tegnet forsikring. En evt. prisforskel skal betales hvis kurset er dyrere, men udbetales ikke hvis kurset er billigere. Pengene kan ikke betales retur på baggrund af forsikringen. Forsikringen er kun gyldig såfremt den er tegnet samtidig med at du tilmelder dig kurset.
 • Ved afmelding af et kursus, som foregår i udlandet gælder fortrydelsesretten som hvis det var en rejse du havde købt.

Fortrydelsret for varekøb (ERHVERV):
VED SALG TIL ERHVERVSKUNDER (B2B) OG OFFENTLIGE INSTITUTIONER YDES DER IKKE FORTRYDELSESRET MED MINDRE ANDET ER AFTALT PÅ FORHÅND.

Reklamation:
Køge Dykkercenter yder 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det sendes eller afleveres til os på vores adresse:

Køge Dykkercenter
Cedervej 3
4600 Køge (Strøby Egede)
Tlf: 24 44 25 45

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en beskrivelse af fejlen. Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.

Frasigelse af og begrænsning af ansvar:
Nedenstående gælder med mindre andet følger af dansk rets almindelige regler.

Køge Dykkercenter påtager sig ikke ansvar for driftstab, avancetab eller andre indirekte tab, herunder indirekte tab der opstår som følge af forsinkelse eller mangler ved det solgte (varer og kurser), i anledning af aftaler mellem dig og Køge Dykkercenter. Et erstatningskrav over for Køge Dykkercenter kan ikke overstige fakturabeløbet for det solgte.

Køge Dykkercenter kan ikke gøres ansvarlig for manglende eller forsinket levering i tilfælde, hvor følgende omstændigheder er indtruffet, hvis omstændighederne forhindrer opfyldelse af aftalen eller opfyldelsen er urimelig byrdefuld: Arbejdskonflikt og enhver anden omstændighed, som parterne ikke er herrer over, såsom brand, krig, mobilisering eller uforudsete militærindkaldelser af tilsvarende omfang, rekvirering, beslaglæggelse, valutarestriktioner, oprør og uroligheder, mangel på transportmidler, almindelig vareknaphed, restriktioner af drivkraft samt mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører, som skyldes nogle af de i dette punkt nævnte omstændigheder. Omstændigheder som nævnt, der var indtruffet inden tilbuddets afgivelse/aftalens indgåelse, medfører kun ansvarsfrihed, såfremt deres indflydelse på aftalens opfyldelse ikke kunne forudses på dette tidspunkt. Det påhviler Køge Dykkercenter uden ugrundet ophold skriftligt at underrette dig om at sådanne omstændigheder er indtruffet.

ENHVER ORDRE MODTAGES UNDER FORBEHOLD FOR TRYKFEJL OG UDSOLGTE VARER SAMT FORCE MAJEURE, herunder krig, borgerlige uroligheder, naturkatastrofer, strejker og lockout, svigtende forsyninger af råmaterialer, ildebrand, beskadigelse af Køge Dykkercenters eller Køge Dykkercenters leverandørers produktionsapparat, svigtende transportmuligheder, import/eksportforbud eller enhver anden begivenhed, som hindrer eller begrænser Køge Dykkercenter eller Køge Dykkercenters leverandørers muligheder for at levere. Køge Dykkercenter har i tilfælde af force majeure valget imellem at hæve handlen eller en del af denne, eller at levere den aftalte vare, så snart hindringen for normal leverance er bortfaldet. Køge Dykkercenter er i tilfælde af force majeure uden ansvar for ethvert tab hos køberen som følge af manglende levering.

Køge Dykkercenter kan ikke gøres ansvarlig, udtalt eller underforstået, for så vidt angår brugen af dette site, eller informationen, indhold, materiale eller produkter indeholdt på dette web-site. Du accepterer udtrykkeligt, at brugen af dette web-site er på egen risiko. I det omfang loven tillader det, frasiger Køge Dykkercenter alle garantier, udtalt eller underforstået. Køge Dykkercenter kan ikke garantere at dette web-site, dets servere, eller e-mail sendt fra Køge Dykkercenter er fri for virus eller skadelige komponenter. Køge Dykkercenter kan ikke gøres ansvarlig for evt. skader af enhver art der stammer fra brugen af dette web-site, inklusiv, men ikke begrænset, til direkte, indirekte, tilfældige og afledte skader. Hvis dele af Købsaftalen helt eller delvist ikke kan håndhæves overfor dig, er resten af Handelsbetingelserne fortsat gyldig. De ugyldige betingelser skal erstattes af de vilkår som er fastsat i dansk retspraksis og sædvane for internethandel generelt.

Specielt om kurser:
Kurserne er planlagt tidsmæssigt så alle øvelser kan gennemføres af de fleste. Men befinder du dig ikke godt i vand, er lang tid om at lære nye ting, har du vandskræk, er du i meget dårlig form eller lign. kan det være at du har brug for ekstra undervisning. Køge Dykkercenter tilbyder ekstra undervisning, det koster DKK 1000,- ekstra pr. gang for instruktør inkl. udstyr. Er du allerede inden kursus klar over at du kæmper med noget af ovenstående, vil det være en god idé inden kursusstart at booke ekstra undervisning.

Ejendom:
Alle produkter købt hos Køge Dykkercenter forbliver Køge Dykkercenters ejendom indtil du modtager varen. Det betyder, at risikoen for bortkommet post tages af Køge Dykkercenter. Ønsker du at gøre din fortrydelsesret gældende, er varen din ejendom indtil Køge Dykkercenter igen modtager den.